Kantoorpand te huur in Horst: Schutroedeplein 2

Kantoorpand te huur Horst

In het centrum van Horst op een markante zichtlocatie gelegen kantoor/praktijk/atelier ruimte.

De bestemming is kantoor, maar allerlei vormen van dienstverlening zoals zorg, therapie of atelierruimte met presentatiemogelijkheden zijn toegestaan. Daarnaast zijn er voldoende parkeerplaatsen aanwezig.


Indeling/uitvoering

De totale beschikbare oppervlakte is 192 m2 verdeeld over een begane grond en twee etage's. Via de voordeur en hal met meterkast/berging komt u in de receptie en werkruimte met aansluitend een ruime spreek- of werkkamer. Daarnaast is er op de begane grond een keuken met pantry en een toilet met closet en wastafel aanwezig. Dit gedeelte is voorzien van airconditioning.

Via een trapportaal met overloop komt u terecht op de eerste etage met twee grote kantoor/werk/spreekkamers. Daarnaast is deze verdieping eveneens voorzien van een toiletruimte. Middels de trap bereik je de tweede etage, waar zich een volledig open kantoor/werkruimte bevind inclusief een portaal met een derde toiletruimte, alsmede een technische ruimte.

Foto's Schutroedeplein 2, Horst

Bekijk hier alle foto's van ons kantoorpand.
 

Huurprijs

De huurprijs is €1.500,- per maand. Eventuele verkoop is bespreekbaar. Neem voor meer informatie, of voor een geheel vrijblijvende rondleiding contact op met Goos Groen.

Telefoonnummer: 06-16815311
E-mailadres: info@groen-goed.nl